Fotografies de diverses parts de la biblioteca Marquès d'Olivart
Lateral esquerra verd Lateral dreta verd
Calendari d'activitats
Mes anterior Febrer 2018 Mes següent
dl
dm
dc
dj
dv
ds
dg
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Horari de la biblioteca

Del 16 de setembre i
fins el 14 de juny

 
Matins
Tardes

dl
Tancat
15:30h-20h
dm
10h a 14h
15:30h-20h
dc
10h a 14h
Tancat
dj
10h a 14h
15:30h-20h
dv
10h a 14h
15:30h-20h
ds
10h a 14h
Tancat

Tel. 973142418
biblioteca@lesborgesblanques.cat
Passeig del Terrall s/n
25400 Les Borges Blanques

Serveis · Accés públic a Internet i Wi-fi

Icona t�tols Accés públic a Internet i Wi-fi

Icona contingut Telecentre
La biblioteca disposa d'un servei de Telecentre gràcies a l'acord entre el Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació i l'Ajuntament de les Borges Blanques.
L'objectiu d'aquest conveni és la plena adaptació de tots els ciutadans de Les Borges Blanques i de les Garrigues a la Societat de la Informació.

Al Telecentre hi podeu trobar 7 ordinadors amb connexió gratuïta a Internet i el programari Open Office. Un d’aquests ordinadors és de consulta ràpida, com a màxim d’1/4 d’hora (al catàleg col·lectiu, etc.).

Icona contingut Ordinadors del primer pis
Al primer pis hi ha 4 ordinadors amb connexió a Internet. Els 2 primers permeten treballar amb el Paquet Office. Els altres 2 es destinen prioritàriament a la consulta de webs d’idiomes i webs locals i comarcals.

Icona contingut Ordinadors de la secció infantil
La biblioteca disposa de 2 ordinadors per a nens i nenes de fins a 11 anys, que hauran d’anar acompanyats per un adult. Des d’aquests ordinadors, es permet:

  • Connexió a internet.
  • Treballar amb el Paquet Office.
  • Consulta de CD-R.

Icona contingut Normes d'ús dels ordinadors
Els ordinadors del Telecentre i els del primer pis només poden ser utilitzats pels usuaris que tinguin més d'11 anys. Els més petits hauran d’utilitzar els de la Secció Infantil.

Els usuaris que tinguin menys de 18 anys hauran de portar signada pels pares o tutors una autorització prèvia. Amb aquesta autorització els sotasignants assumiran la responsabilitat sobre els recursos que consultin els seus fills.

El personal de la biblioteca es reserva el dret de finalitzar les sessions en qualsevol moment.

La utilització dels ordinadors, així com la navegació per Internet i la consulta de CD-R, és gratuïta. La resta de serveis s'han de pagar.

Preus d'alguns serveis:

  • Un full imprès: 10 cèntims d'euro.
  • Un disquet: 60 cèntims d'euro
  • Un CD-R: 1 euro.

Per a utilitzar un punt de connexió cal demanar-ho al taulell i presentar el carnet d'usuari de la biblioteca. El temps màxim de connexió és d'1 hora per persona. A partir d'aquest moment, la connexió deixa de ser gratuïta i s'haurà de pagar segons la tarifa establerta 1 € per hora. Només es podrà superar l'hora de connexió gratuïta en el cas que no hi hagi cap reserva feta.

Està totalment prohibit l'accés a pàgines web amb continguts pornogràfics o que atemptin als drets humans. Tampoc es pot utilitzar l’ordinador per fer xats o jugar.

El mal ús de l'equipament causarà l'expulsió de l'usuari i la restitució dels danys. Es farà un informe a l'Ajuntament.

Icona contingut Wi-fi
Aquells usuaris que vénen amb el seu portàtil tenen accés a Internet sense fils, a través del sistema wi-fi, de forma lliure i gratuïta. Per utilitzar aquest servei cal que portin el carnet d’usuari de qualsevol biblioteca de la xarxa de Biblioteques Públiques. Per a la connexió han d’introduir el número d’usuari i el número del DNI.

 

© 2007 Biblioteca Marquès d’Olivart
Disseny i programació: X@ Roig Disseny
Crèdits i validacions de la web